Lider in detinerea, gestionarea si dezvoltarea proprietatilor logistice, pe intreg teritoriul Europei, P3 Logistics a fost gazda unui eveniment corporate , la care am fost onorati sa participam la inceputul lunii iunie 2015. Cu o prezenta extreme de activa in Europa, P3 detine mai mult de 140 de depozite , dotate la cele mai inalte standard europene , destinate unor industrii diverse. Pe langa serviciile de logistica oferite, P3 este specializat in oferirea de servicii companiilor din comert, automotive si productie de elemente electronice.

Echipa din Romania este formata din oameni motivati, profesionisti si dedicati in oferirea celor mai bune solutii pentru clienti. Evenimentul organizat pentru acestia, la care cafeneaua noastra mobila a fost prezenta, a fost personalizat cu tematica despre aprecierea si protejarea mediului inconjurator, tocmai de aceea decorul era format din copaci, plante verzi, baloti de paie si alte elemente care confirmau ideea de natura.

Dupa ce totul a fost pregatit, oamenii dornici de relaxare si energizare au inceput sa ajunga. Trebuie sa recunoastem ca ideea ne-a atras de la inceput, era inedita si originala, iar odata ajunsi acolo ni s-a confirmat imediat ca va urma un eveniment indraznet , care va sparge tiparele evenimentelor de acest gen. Organizat la sfarsitul saptamanii, cand energia fiecaruia incepe sa se reduca, evenimentul a reusit sa aduca fiecaruia un moment de vigoare si liniste, promovand socializarea intr-un cadru extrem de relaxant si dinamic.

Momentele pregatite de organizatori au fost atent gandite. Totul a inceput cu o sedinta, un moment bun pentru ca fiecare sa serveasca o cafea, nu degeaba se spune ca cele mai bune afaceri le faci la o cafea buna ☺. Apoi , incet incet atmosfera s-a destins, urmand un program de dans sustinut de o trupa de dans profesionista, jocuri interactive menite sa consolideze spiritul de echipa, precum si creativitatea fiecaruia.

Coffee 4 Friends s-a incadrat perfect in acest scenariu, atat prin prin produsele de cea mai buna calitate oferite, cat si datorita aspectului general nature friendly. Am participat cu drag la energizarea invitatilor, cu un mix din cele mai bune sortimente de cafea, ceaiuri special alese si sucuri din cele mai proaspete fructe.

Nu a durat mult pana cand atmosfera vesela si interactiva ne-a prins si pe noi, intre prepararea si servirea delicioaselor bauturi eram sustinatori in public la diversele jocuri corporate pregatite pentru invitati. Si vremea a tinut cu noi si printre copaceii, special adusi in decor, ne simteam cel mai bine . Fiind extrem de versatili, activitatea noastra desfasurandu-se de cele mai multe ori afara datorita designului cafenelei mobile, ne-am integrat perfect intr-un décor acoperit. In pauzele dintre momentele organizate, participantii se puteau plimba savurand o cafea aromata, puteau interactiona natural, intocmai ca intr-un parc.

Se stie ca un eveniment corporate spune foarte multe despre cultura organizationala a unei companii, iar aici ne-am dat seama care sunt aspectele de interes ale companiei in relatia cu oamenii angajati, clientii si colaboratorii. Spriritul creativ, profesionalismul , o activitate eficienta si orientata atat catre rezultate, cat si catre partenerii de business se poate sustine intr-un mediu cat mai natural si curat , cat mai apropiat de nevoile fiecarui individ.

Ne bucuram ca am putut sa asiguram tuturor energia necesara unei partcipari cat mai active la eveniment , si ca ni s-a acordat aceasta ocazia de a face parte din acest proiect minunat.
Daca iti doresti si tu sa susti sedinte intr-un mediu apropiat de birou, unde colegii tai sa se simta relaxati , insa vrei sa pastrezi si o nota business a discutiilor, iar un local este un mediu mult prea aglomerat, cheama-ne pe noi sa iti aducem energia necesara in pauzele de cafea!