Unul dintre cele mai dragi momente ale Coffee Bike a fost nunta de la Campulung a doi tineri minunati, Magda si Mihnea. Pentru cafeneaua noastra mobila a fost si primul drum in afara orasului, prima experienta de participant la o petrecere de nunta. Cand a venit propunerea de inchiriere a cafenelei mobile , nu am stat prea mult pe ganduri, mai ales ca ne doream sa fim cat mai aproape de prietenii nostri oricand, chiar si in afara programului normal de munca , din timpul saptamanii. Ne-a incantat si ideea mirilor de a le oferi invitatilor lor ceva inedit si frumos, adica experienta de cafenea aproape de ei, cu o varietate de produse, la prepararea carora puteau fi participanti.

Manati de dorinta de a face oamenii sa se simta bine si sa aiba energia necesara intregii seri, am pornit la drum pe roti ☺. Imediat ce am ajuns in oras, am fost fermecati de micutul orasel inconjurat de dealuri, cu stradutele mici din zona centrala, impanzite cu terase, cofetarii si restaurante. Am gasit cu usurinta restaurantul si ne-am amplasat imediat la intrare, tocmai bine pentru a ii intampina cum trebuie pe miri si invitatii lor, cu cafeaua noastra aromata. Nimic nu a fost lasat la grija intamplarii, mirii gandindu-se la toate detaliile. La intrarea in restaurant , invitatii erau introdusi usor in poveste, trecand prin coffee corner –ul , unde ne aflam noi, inconjurati de frumoasele aranjamente florale, atent pregatite de frumoasa si talentata mireasa, Magda avand si o pasiune pentru flori. Va puteti convinge si voi si puteti comanda aranjamente florale minunate pe https://www.facebook.com/povestecuflori .

Petrecerea a fost deschisa de dansul special pregatit al frumosilor miri, care ne-a lasat pe toti fara cuvinte. Invaluiti in aburi de ceata, cu lumini difuze si pe acordurile muzicii live, cei doi pluteau pe ringul de dans. Nu a durat mult si petrecerea a inceput, nici nu aveai cum sa stai departe de ringul de dans, muzica variata si fericirea oamenilor prezenti era contagioasa.

Ne astepta o noapte lunga si de aceea am inceput sa facem ceea ce ne place noua cel mai mult, sa pregatim cea mai tare si buna cafea, ca sa asiguram energia necesara petrecerii. Cafeaua fiecaruia a fost personalizata in functie de dorinta, invitatii putand sa isi aleaga tipul de bautura dorita.

Si fiindca coffee bike-ul nostru era pentru prima data la o petrecere de nunta, cu totii erau deopotriva entuziasmati si curiosi , iar barista nostru a raspuns cu drag tuturor intrebarilor despre cafea si nu numai ☺. Cu totii erau curiosi sa vada si cum se deplaseaza coffee bike –ul nostru, de aceea nu a durat mult pana cand invitatii au inceput sa o testeze rand pe rand. Cel mai dragut moment a fost cand Magda si Mihnea au decis sa faca o sedinta foto cu cafeneaua noastra mobila. S-au distrat, si-au zambit printre cafele si au decis ca aceste amintiri sa ramana in albumul lor, alaturi de povestea intregii seri si a frumoasei povesti de dragoste a lor.

Mirii si-au dorit ca toti invitatii sa aiba parte de o sedinta photo speciala, astfel ca toate amintirile din acea zi sa ramana pentru totdeauna. La inceputul zilei, acasa la Magda a fost amenajat un frumos photo corner , unde toti s-au distrat, s-au deghizat in diverse personaje, s-au fotografiat impreuna cu veselii miri.

Suntem convinsi ca pentru toti prietenii invitati a fost o zi minunata, presarata cu o diversitate de activitati, distractie si momente care descriu frumoasa poveste de dragoste a celor doi. Atmosfera a fost molipsitoare si ne bucuram ca am putut sarbatori alaturi de prietenii nostrii, Magda si Mihnea, carora le dorim Casa de Piatra si o viata frumoasa impreuna!