Coffee 4 Friends, cafeneaua mobila, a avut placerea de a participa la cea mai nebuna petrecere de nunta, organizata de mirii Andreea si Marius. Evenimentul privat a avut loc pe data de 25 Iulie 2015, la “La Conac, by Residence Hotel”.

Totul s-a petrecut in aer liber, in jurul unei piscine frumos decorate, in lumina becurilor cu filament care ornau intr-un mod spectaculos mesele invitatilor, in mirosul imbietor al florilor si al izului de cafea proaspat macinata, oferita de Coffee Bike-ul nostru, cel care a intregit tabloul nuntii.

Acompaniati pe liniile melodice ale trupei Atelier, o trupa de cover-uri cu o experienta importanta in evenimente private, Coffee 4 Friends a oferit invitatilor doza de energie si cofeina pentru a se bucura, la putere maxima, de intreaga petrecere.

Startul a fost data de mireasa, care a servit primul shot de cafea. Era atat de emotionata pentru ca pregatea un moment surpriza pentru sotul ei. Timp de aproximativ 10 luni, luase lectii de pian pentru a-l surprinde pe Marius, dar si pe toti invitatii, cu o melodie romantica, plina de emotie. Echipa Coffee 4 Friends s-a bucurat enorm sa faca parte din acest moment unic oferit de Andreea.

Odata cu trecerea orelor, atmosfera s-a incins pana la cote inalte, iar punctul culminant a fost atunci cand mirele a fost aruncat, imbracat, in piscina. A urmat instantaneu si mireasa, iar rand pe rand si invitatii. Hore in piscina, hore pe langa piscina, plonjari in apa, scufundari, am vazut de toate la acest eveniment.

Foarte atenti la nevoile invitatilor, echipa Coffee Bike le-a servit celor curajosi, bauturi calde pentru a incalzi din nou atmosfera. Nici nu am simtit cand s-a luminat de zi si am realizat ca petrecerea era pe sfarsite.

Le multumim Andreei si lui Marius pentru increderea pe care au avut-o in noi si ca ne-au dat ocazia de a le fi alaturi intr-un moment asa de important in viata lor.