In ultima zi din vara, la 50 de km de Bucuresti, intr-o zona aproape de natura si de liniste, cafeneaua mobila Coffee4Friends a vrut sa fie partasa petrecerii de nunta a doi tineri minunati. Ne-a incantat ideea de a inchiria cafeneaua noastra mobila inca de la inceput, si nu am stat prea mult pe ganduri inainte de a confirma participarea. In cele din urma eram unde ne place cel mai mult, alaturi de prieteni ai cafelei.

Am pornit la drum, ca de fiecare data, incantati si dornici sa asiguram energia invitatilor, cu ajutorul celei mai aromate cafele arabica, macinata pe loc , portocalelor proaspat stoarse si al amestecurilor speciale de ceaiuri.

Drumul din agitatia orasului si pana in inima naturii , ne-a introdus incet in poveste. Am lasat usor in urma luminile orasului si agitatia traficului, pentru a patrunde usor in povestea de nunta , cu verde crud, aer curat si cantece de greieri . Am inteles imediat ca ne asteapta o seara minunata, in care vor predomina lucrurile simple si frumoase, oameni veseli si deschisi , care apreciaza lucrurile naturale si autentice.

Entuziasmati si pregatiti sa intretinem energia inviatilor, cu preparatele cafenelei noastre mobile , am ajuns la locul petrecerii si am inceput sa facem ce ne place noua mai mult, sa ne incantam prietenii cu cele mai savuroase bauturi.

Se spune ca orice mare poveste de dragoste incepe la o cafea. Poate ca e adevarat de cele mai multe ori, in cazul nostru, totul a inceput de la primele espresso pregatite special pentru mire si mireasa. Aroma imbietoare a cafelei si maiestria prietenului nostru, barista, au facut ca toti invitatii sa doreasca sa se energizeze si sa inceapa petrecerea.

Irina si Mihai, impreuna cu familiile si prietenii au decis sa isi uneasca destinele in inima padurii , intr-un salon amenajat dupa dorintele lor. Salonul de festivitati era spatios si luminat discret , lasand parca impresia ca totul a fost amenajat in acord cu verdele naturii care intregea acest peisaj de vis.

Atmosfera feerica a fost intretinuta de muzica live, special aleasa si cantata impecabil de catre o orchestra profesionista, de caldura invitatilor si imbietoarea aroma de cafea adusa de Coffee 4 Friends.
Mirii au pregatit totul de la cele mai mici detalii si pana la marele eveniment indrumat de o echipa de profesionisti, creand o atmosfera plina de provocari transformand evenimentul într-o sarbatoare eleganta si sofisticata, in care cafeneaua noastra mobila s-a integrat perfect. Pentru noi fiecare detaliu este important, toate evenimentele, la care participam sunt o noua si frumoasa provocare. De aceea am gandit special diversele sortimente de cafea, bauturi fresh si ceaiuri, pentru a ne adapta tuturor gusturilor.

Alaturi deIrina si Mihai si invitatii lor , am avut parte de o petrecere originala si interesanta, la care gazdele au facut tot posibilul ca invitatii sa se simta special si sa aiba parte de o seara de neuitat. Nu au lipsit muzica live, declaratiile de dragoste si programele artistice , pregatite cu drag de miri pentru invitatii lor.

In aceasta atmosfera de visare, departe de agitatie si oras , am avut parte de o petrecere romantica si deoasebita , cu toate detaliile bine puse la punct si cu imbinari frumoase cu natura. Ne bucuram ca am facut parte din acest tablou de poveste, si ca ne-am facut prieteni noi, casa de piatra Irina si Mihai !