Coffee 4 Friends a avut placerea sa participe la o ultima petrecere a verii, in aer liber organizata, la inceputul lunii septembrie, de catre Cartierul Rezidential Cosmopolis. Amplasat in partea de N-E a Bucurestiului, in apropiere de zona Pipera, Cartierului Rezidential Cosmopolis permite accesul catre Centura Bucurestiului, autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti, fiind o imbinare frumoasa de civilizatie si natura.

Am aflat cu surprindere ca deja este locuit de peste 3000 de locatari, care au parte de blocuri si case frumoase, piscine si plaja amenajata pe malul lacului, locuri de joaca pentru copii , precum si un parc plin de verdeata , bancute si alei . De altfel, in acest cartier poti gasi tot ce ai nevoie : un supermarket, gradinita, salon de infrumusetare, terenuri de tenis si fotbal, adica tot ce ai nevoie aproape de casa.

Petrecerea de sfarsit de vara s-a desfasurat langa lac, in jurul piscinei, in aer liber, astfel ca toti participantii sa se bucure de briza unui ultim week-end calduros de vara. Fiind o petrecere organizata pentru locatarii cartierului, ne asteptam sa fie o simpla intalnire intre vecini, unde fiecare povesteste ce a mai facut .

A fost mai mult de atat! De cand am ajuns, in jurul orelor 17:00, am intrat in atmosfera. Muzica era intretinuta de catre un DJ profesionist, cu muzica ce ne amintea de petrecerile tarzii pe malul marii, gustarile au fost si ele in ton, fiind preparate de catre un restaurant mobil, iar barul de la piscine era pregatit sa ofere cocktailuri racoritoare tuturor. Pentru a avea energie ca sa te distrezi o seara intreaga mai era nevoie de un singur element : cafeaua. Si ne-a facut o deosebita placere sa le –o oferim noilor nostrii prieteni.

Aroma de cafea proaspat macinata si cafeaua aburinda se potriveau perfect cu decorul serii, pregatit atent de organizatori. Copiii au fost incantati de prietenul nostru Alex, barista Coffee4Friends, care le pregatea sucuri naturale din fructe proaspete si glumea cu fiecare in parte.

Odata cu lasarea serii , oamenii au inceput sa se simta din ce in ce mai bine. Muzica intretinea starea de bine, adultii si copiii dansau si se simteau bine pe ringul de dans. Mesele pregatite pentru invitati erau ornate cu lumanari , care dadeau o nota aparte decorului. Lumea socializa si interactiona la o cana de cafea aromata, sau un cocktail special preparat. Dupa ce s-a inserat , deoarece amplasamentul complexului residential este in apropierea Aeroportului Henri Coanda, am avut parte de spectacolul decolarilor si aterizarilor avioanelor din toata lumea, toate acestea fara sa ne deranjeze in vreun fel, ba mai mult spre bucuria celor mici.

Ne-a incantat conceptul acestei petreceri, mai ales ca intr-o lume aflata intr-o permamenta agitatie si fuga, in care adeseori nu apuci nici macar sa remarci cine locuieste in acelasi ansamblu residential cu tine, aici ai ocazia nu doar sa te imprietenesti cu cei langa care convietuiesti, ci si sa te simti bine la sfarsit de saptamana, intocmai ca intr-o mica ecapada in afara orasului.
Multumim organizatorilor pentru ca s-au gandit la cafeneaua noastra mobila si au inclus-o in organizarea acestui eveniment deosebit , pentru noi a fost o experienta extrem de placuta, pe care speram sa o repetam in orice anotimp si de fiecare data cand prietenii nostri o cer.